Kemtechniek, van nature een elektrotechnisch bedrijf opgericht door Luciën van Kemseke in 2008, heeft in 2014 vanuit het nostalgische pand Grossierderij de “tijd” in Hulst, een metamorfose ondergaan. De naam Kem(seke)techniek is veranderd naar K(leinhandel).E(lektro).M(aatschap) met Techniek.

Kleinhandel: Wij grossieren nieuwe- en tweedehandse producten op moderne wijze, maar met een nostalgische technologie namelijk per eenheid. Er is dan geen sprake van “verloren kapitaal”. Wat u technisch nodig heeft, kunnen we aanbieden, niet meer en niet minder. Meeste voordeel is te halen als producten, na bestelling, afgehaald worden op de paardenmarkt 5 met, net als vroeger, boter bij de vis. Verzenden en/of laten afleveren is ook bespreekbaar.   

Elektro: Voor elektrotechnische producten verwijzen we graag naar kleinhandel. 

Maatschap: Ook wij maken ons zorgen over de huidige samenleving en daarom leveren wij verschillende diensten om deze “gaten” te dichten. Deze diensten zijn vastgelegd met een tarief waardoor we enerzijds de wet van wederkerigheid omzeilen en anderzijds de “schulden” niet verder willen laten oplopen.